Rovinj-Rovigno,

10.09.2023

Srdela Run

10:00 h



Sportsko-gastronomska manifestacija

Teći, isti, piti zajednički je naziv sportsko-rekreativnih utrka koje spajaju lokalnu gastronomiju, predivne lokacije južne Istre i trčanje. Nakon Špaleta run, Run4Teran i BEERun red je došao i na SRDELA RUN koja je specifična jer ne promovira samo jedan proizvod, odnosno SRDELU, već lokaciju biciklističko-pješačke staze ŠTRIKA FERATA u Rovinju.
Start utrke je u nedjelju 11.9. u 10 sati na početku biciklističko-pješačke staze ŠTRIKA FERATA koja spaja Rovinj s Kanfanarom. Mogu se odabrati dvije dužine sukladno mogućnostima sudionika. Kraća staza preporuča se rekreativcima koji nemaju natjecateljski poriv, u dužini od 3,5 km, dok je staza duga 10 km preporučena za iskusnije trkače.
Sve prijavljene će u cilju dočekati voda, voće i domaće vino, dok će prvo troje plasiranih u natjecateljskoj utrci na 10K u cilju dobiti i poklon pakete lokalnih vinara Lunika, Vivoda i Collis, a najbrži od najbržih ekstra djevičansko maslinovo ulje Oio Vivo.
Kotizacija za utrku na 10 km je 10€, dok je za rekreativnu utrku 5€. Dodatne informacije možete pronaći na eatdrink.istrun.hr i Facebook.com/ISTRunEatDrink ili pozivom na broj telefona 0997456473. U nastavku se nalazi trasa utrke sa elevacijom.