Poreč-Parenzo,

16.10.2022

Plava Laguna Ironman 70.3

h



Najveći triatlon u Hrvatskoj i ovom dijelu Europe - Plava Laguna Ironman 70.3 Poreč, Istra, Hrvatska, održat će se 16. listopada 2022. god. u Poreču.

Start i cilj planirani su u Zelena Resortu uz kulisu Jadranskog mora. Plivačka staza (1.9 km) počinje ispred Hotela Parentium, a biciklirat će se do Buzeta i natrag (90 km). Trkačka trasa vodi do Poreča, Funtane i natrag (21 km). Ovo natjecanje najbolji sportaši završavaju unutar 4 sata, dok je vremensko ograničenje utrke 8 sati. Za pobjednike u svim kategorijama osigurano je 30 slotova za 2023 Ironman 70.3 World Championship, Lahti, Finland.

Staza je pristupačna i atraktivna, a lokacija predivna te, uz vrhunski smještaj, pruža i sve dodatne sadržaje za sportaše i njihovu pratnju. Bilo da ste natjecatelj, pratnja, navijač ili ste jednostavno željni provesti vikend uz more, izaberite smještaj u jednom od hotela ili apartmana Plave Lagune. Oduševit će vas vrhunska usluga i gostoljubivi domaćini ove regije prepune povijesti. Natjecatelji mogu iskoristiti posebne uvjete i popuste na smještaj u odabranim objektima Plave Lagune koji se ostvaruju sa promo kodom kojeg dobivaju prilikom prijave na utrku.

Dan prije glavne utrke, u subotu, 15. listopada održat će se i Iron Kids utrka na istoj lokaciji u Zelena Resortu.

Prijave su otvorene na ironman.com! Osigurajte svoje mjesto na Plava Laguna Ironman 70.3 Poreč, Istra, Hrvatska već danas!

Više informacija o eventu potražite ovdje.